Μαρία Κορινθίου-Γιάννης Αϊβάζης: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου

Μαρία Κορινθίου-Γιάννης Αϊβάζης: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου

Μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής πορείας, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Οι δύο ηθοποιοί έκαναν ανακοίνωση για το χωρισμό τους μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα κοινωνικά δίκτυα, θέλοντας να ενημερώσουν με διακριτικότητα τους θαυμαστές και τους φίλους τους.

Οι λόγοι του χωρισμού

Αν και οι ίδιοι δεν αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένους λόγους, πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι η απόφαση ήταν αμοιβαία και προήλθε μετά από αρκετό καιρό σκέψης και συζητήσεων. Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου τόνισαν ότι παραμένουν φίλοι και συνεργάτες, δίνοντας προτεραιότητα στην ευτυχία της κόρης τους.

Η κοινή τους ζωή

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και απέκτησε μία κόρη, την Ισμήνη. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, συνεργάστηκαν τόσο στη σκηνή όσο και στην οθόνη, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές και για τους δυο. Η είδηση του χωρισμού τους έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση και σχόλια στο διαδίκτυο, με πολλούς να εκφράζουν τη λύπη τους για το τέλος αυτής της σχέσης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image