Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά τον χωρισμό

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά τον χωρισμό

Μετά από την είδηση του χωρισμού του από την Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Η ανάρτηση αυτή έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο των social media.

Η ανάρτηση στο Instagram

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε μια εικόνα του με ένα λακωνικό μήνυμα που αφορούσε την προσωπική του κατάσταση. Στην ανάρτηση του στο Instagram, ο Γιάννης Αϊβάζης έγραψε:

“Κάθε τέλος, μια νέα αρχή.”

Αυτό το μήνυμα συνοδευόταν από μια φωτογραφία του σε μια ήρεμη στιγμή, που ρίχνει φως στο πώς αντιμετωπίζει την αλλαγή στη ζωή του.

Οι αντιδράσεις των ακολούθων

Η ανάρτηση προκάλεσε γρήγορες αντιδράσεις από τους ακολούθους του, με εκατοντάδες σχόλια να εκφράζουν στήριξη και αγάπη για τον ηθοποιό. Οι φίλοι και οπαδοί του έσπευσαν να του δώσουν κουράγιο και να του ευχηθούν καλή συνέχεια στη νέα φάση της ζωής του.

Αντιδράσεις των ΜΜΕ

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησαν να αναδείξουν την πρώτη αυτή ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά τον χωρισμό του. Πολλά ειδησεογραφικά sites και blogs σχολίασαν τη γενναία στάση του ηθοποιού και τη σημασία του μηνύματος του.

Οι εξελίξεις γύρω από τη ζωή του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με το κοινό να παρακολουθεί προσεκτικά κάθε κίνηση τους στα social media και τις συνεντευξεις τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image