Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με Βέρτη

Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με Βέρτη

Η γνωστή influencer και μοντέλο, Ιωάννα Τούνη, γιόρτασε τα γενέθλιά της με έναν ξεχωριστό τρόπο, επιλέγοντας να περάσει τη νύχτα της με τον αγαπημένο τραγουδιστή, Νίκο Βέρτη. Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις και διασκέδαση, με την Ιωάννα να κλέβει τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική της εμφάνιση.

Πόσα χρόνια έκλεισε η Ιωάννα Τούνη;

Η όμορφη influencer γιόρτασε τα 30ά της γενέθλια και δεν θα μπορούσε να τα περάσει καλύτερα. Η Ιωάννα δείχνει πως ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή και να διασκεδάζει με τους αγαπημένους της.

Η παρουσία του Νίκου Βέρτη

Η βραδιά έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή με την παρουσία του Νίκου Βέρτη, ο οποίος δεν παρέλειψε να αφιερώσει μερικά από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια στην εορτάζουσα. Η χημεία τους επί σκηνής ήταν εμφανής, κάνοντας το κοινό να διασκεδάσει ακόμα περισσότερο.

Το μέρος του εορτασμού και οι καλεσμένοι

Η Ιωάννα και οι φίλοι της επέλεξαν ένα από τα κορυφαία νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, με τη διακόσμηση να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη για την περίσταση. Οι καλεσμένοι αποτελούνταν από την οικογένεια και τους στενούς φίλους της, οι οποίοι φρόντισαν να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image