Συγκλονιστική αφήγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την περιπέτεια του

Συγκλονιστική αφήγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την περιπέτεια του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο "Πρωινό" και στον Γιώργο Λιάγκα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει στη μέση του και τον ταλαιπώρησε. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε με ειλικρίνεια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, σημειώνοντας πως «κρέμασε το πέλμα και έσερνα το πόδι μου». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξήγησε πως ο πόνος ήταν αβάσταχτος και του προκάλεσε έντονη ταλαιπωρία στην καθημερινότητά του και στην επαγγελματική του ζωή.

Παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε να βρει τη δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο επαγγελματικό του πρόγραμμα, παρόλο που η κατάστασή του απαιτούσε συστηματική φροντίδα και θεραπεία. Στη συνέντευξη του δημοφιλούς τραγουδιστή, γίνεται σαφές πόσο επώδυνο και δυσβάστακτο ήταν το πρόβλημα στη μέση του, επηρεάζοντας σημαντικά την ικανότητά του να ασκείται και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της δουλειάς του. Ο Αργυρός ανέφερε πόσο σημαντική ήταν η υποστήριξη των συνεργατών του και της οικογένειάς του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image