Βάπτιση κόρης Βίκυς Καβουρά: Κοντά στην επιλογή του ονόματος

Βάπτιση κόρης Βίκυς Καβουρά: Κοντά στην επιλογή του ονόματος

Η Βίκυ Κάβουρα μοιράστηκε με τον κόσμο την προετοιμασία για τη βάπτιση της κόρης της, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων και στη σημαντική επιλογή του ονόματος. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως βρίσκονται πολύ κοντά στην απόφαση, γεγονός που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους θαυμαστές της. Η Βίκυ Κάβουρα, μιλώντας για τη διαδικασία οργάνωσης της βάπτισης, ανέφερε πως αυτή η περίοδος είναι ιδιαιτέρως συναρπαστική για την ίδια και την οικογένειά της. Παρά το πλήθος των ετοιμασιών, η Βίκυ φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σημαντικότερη επιλογή, αυτή του ονόματος της μικρής.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγινε μέσω μιας συνέντευξης που παρέθεσε, στην οποία αποκάλυψε πως η βάπτιση είναι προγραμματισμένη για τους επόμενους μήνες. Παραμένοντας αφοσιωμένη μητέρα, η Βίκυ εκμυστηρεύτηκε πως η συναρπαστική αυτή διαδικασία τους φέρνει πιο κοντά ως οικογένεια. Με χαμόγελο και ενθουσιασμό, η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε πως η επιλογή του ονόματος της μικρής είναι μια δύσκολη αλλά και όμορφη διαδικασία. Το όνομα, σύμφωνα με την ίδια, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους και θα αντανακλά τις αξίες και την αγάπη της οικογένειας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image