Ευαγγελία Συριοπούλου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

Ευαγγελία Συριοπούλου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

Η αγαπημένη ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου μπαίνει στον μήνα της και έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει. Μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Ευαγγελία μοιράστηκε την χαρά της με το κοινό, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για ένα αγοράκι. Η Ευαγγελία και ο Στράτος Πατσατζής ζουν στιγμές ευτυχίας καθώς θα καλωσορίσουν το δεύτερο παιδί τους, για το οποίο ανυπομονούν. Η ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και μοιράστηκε την χαρά της λέγοντας πόσο χαρούμενη νιώθει που η οικογένεια της μεγαλώνει.

Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς ενός παιδιού και η προσθήκη ενός ακόμα μέλους θα γεμίσει τις καρδιές τους με ακόμα περισσότερη αγάπη. Η Ευαγγελία Συριοπούλου δήλωσε ότι αισθάνεται ευλογημένη και ευχαρίστησε όλους για την αγάπη και τη στήριξη που της δείχνουν σε αυτήν την υπέροχη περίοδο της ζωής της. Η ηθοποιός παραμένει ενεργή επαγγελματικά, παρά την εγκυμοσύνη της, και συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό με τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση και το θέατρο. Στο Happy Day, η Ευαγγελία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά της, τον Στράτο Πατσατζή και το κοινό της για την αμέριστη υποστήριξη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image