Το όνομα της κόρης του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη

Το όνομα της κόρης του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας ζουν το τελευταίο διάστημα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η ζωή τους γέμισε με χαρά και ευτυχία. Το ζευγάρι, γνωστό για τις επαγγελματικές του επιτυχίες στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, αποφάσισε να ανακοινώσει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή θα ονομαστεί Αλεξάνδρα, ένα όνομα που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια. Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ηθοποιός με αξιοσημείωτη πορεία στο θέατρο, είναι πανευτυχείς και ευγνώμονες για αυτή τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image