Μυστικά ομορφιάς της Ζωζώς Σαπουντζάκη: Οι κορυφαίες συμβουλές

Μυστικά ομορφιάς της Ζωζώς Σαπουντζάκη: Οι κορυφαίες συμβουλές

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η γνωστή και ως "βασίλισσα", αποκάλυψε τα 4 κορυφαία μυστικά ομορφιάς που την κρατούν νέα και λαμπερή. Στο λαμπερό πάρτι για τα 91α γενέθλιά της, παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου, όπως ο Μάνος Ελευθερίου και η Μαρινέλλα, ενώ όλοι μίλησαν για τη διαχρονική της γοητεία. Ένα από τα κύρια μυστικά της ομορφιάς της Ζωζώς είναι η Σωστή Διατροφή. Η ίδια έχει αναφέρει πολλές φορές ότι αποφεύγει τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, ενώ επιλέγει φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Δεύτερο στη λίστα είναι η Καθημερινή Άσκηση.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται ότι περπατά καθημερινά και προσπαθεί να κάνει γυμναστική τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Το τρίτο μυστικό της είναι η θετική σκέψη. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα πιστεύει ακράδαντα ότι η ψυχική υγεία αντανακλάται στο πρόσωπο και το σώμα. Τέλος, δεν παραλείπει να χρησιμοποιεί φυσικά καλλυντικά. Η Ζωζώ δήλωσε ότι προτιμά προϊόντα χωρίς χημικά και με φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα της. Αυτές οι συμβουλές, μαζί με την αγάπη της για τη ζωή, την καθιστούν λαμπερή και γοητευτική σε κάθε της βήμα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image