Κατερίνα Καινούργιου: Τρυφερή στιγμή με τον σύντροφό της πριν την πρεμιέρα

Κατερίνα Καινούργιου: Τρυφερή στιγμή με τον σύντροφό της πριν την πρεμιέρα
Πανέτοιμη να ριχτεί για μία ακόμη σεζόν στη μάχη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επιστρέφει για άλλη μια σεζόν με το αγαπημένο της κοινό να την περιμένει με ανυπομονησία.

Τη τρυφερή πλευρά της έδειξε η δημοφιλής παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον σύντροφό της, δείχνοντας γεμάτη αγάπη και χαρά, παρά την ένταση που μπορεί να φέρει η προετοιμασία για την έναρξη της εκπομπής της.

Η Κατερίνα ταξίδεψε με τον αγαπημένο της για μερικές στιγμές αποφόρτισης πριν ξαναμπεί στους απαιτητικούς ρυθμούς της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media, δεσπόζει η δροσιά και η ευτυχία τους, δίνοντας στους θαυμαστές της μια γεύση από την προσωπική της ζωή. Η επανένταξη της Κατερίνας Καινούργιου στο χώρο της τηλεόρασης αναμένεται να φέρει καινούργια θέματα και μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, διατηρώντας τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους παρουσιαστές της χώρας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image