LIFESTYLE

Την Πέμπτη η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη

Την Πέμπτη η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη θα τελεστεί την Πέμπτη, σηματοδοτώντας τον τελευταίο αποχαιρετισμό για έναν από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Με μακρά πορεία και σημαντική συμβολή στην τέχνη, η είδηση της απώλειάς του συγκλόνισε τους θαυμαστές και τους συναδέλφους του.

Η επιθυμία της οικογένειάς του

Η οικογένεια του Δάνη Κατρανίδη ανακοίνωσε πως η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας, παρακαλούνται οι φίλοι και θαυμαστές του ηθοποιού να αποτίσουν φόρο τιμής με τον δικό τους τρόπο, διατηρώντας τη μνήμη του ζωντανή μέσα από το έργο και την προσφορά του στην τέχνη.

Η καλλιτεχνική πορεία του Δάνη Κατρανίδη

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Με πολυάριθμες ερμηνείες σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, κατάφερε να αποκτήσει ευρύ κοινό και να μείνει αξέχαστος για την προσφορά του στην ελληνική δραματουργία.

Στην μακρά καριέρα του, έλαβε ποικίλες διακρίσεις και βραβεία, ενώ παράλληλα υπήρξε και μέντορας για πολλούς νεότερους ηθοποιούς, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη στον κόσμο των τεχνών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image