LIFESTYLE

Βίκυ Λέανδρος: Η οικογένεια είναι η πρώτη προτεραιότητα

Βίκυ Λέανδρος: Η οικογένεια είναι η πρώτη προτεραιότητα

Η παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα, Βίκυ Λέανδρος, λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου, μίλησε στο Bovary κάνοντας έναν προσωπικό και επαγγελματικό απολογισμό. Μέσα από τη συνέντευξή της, αποκαλύπτει πως, για εκείνη, η οικογένεια είναι η κορυφαία προτεραιότητά της.

Οικογένεια και καριέρα

Κοινώς γνωστό είναι ότι η καριέρα της Βίκυ Λέανδρος είναι γεμάτη με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως η οικογένειά της είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει στη ζωή της. «Για μένα, η οικογένεια μου είναι πάνω απ' όλα και μετά βάζω το πάθος μου για το τραγούδι», δηλώνει η καλλιτέχνιδα.

Η αγάπη για το τραγούδι

Η Βίκυ Λέανδρος, με μια καριέρα που διαρκεί δεκαετίες, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με την αυθεντική και ιδιαίτερη φωνή της. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε τη μουσική της πορεία, συνδυάζοντας την αγάπη της για το τραγούδι με τις αξίες της οικογένειας.

Σημαντική συναυλία στο Ηρώδειο

Η συναυλία της στο Ηρώδειο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Βίκυ Λέανδρος θα ερμηνεύσει μερικά από τα διαχρονικά της τραγούδια. Η ίδια σημειώνει πως αυτή η συναυλία είναι ένας τρόπος να ευχαριστήσει το κοινό της για την αγάπη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image