Τζούλια Νόβα | " Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει τελείως με το μωράκι. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου"

Τζούλια Νόβα | " Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει τελείως με το μωράκι. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου"

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε, μεταξύ άλλων για το J2US αλλά και την 14 μηνών κόρη της.

«Η κόρη μου είναι 14 μηνών. Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει τελείως με το μωράκι. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Τις περισσότερες φορές δεν έχω χρόνο ούτε για να περιποιηθώ τον εαυτό μου. Πάντα βρίσκω ένα λεπτό να βάλω έστω ένα μολύβι στα χείλη ακόμα κι αν είμαι σπίτι», δήλωσε η Τζούλια Νόβα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Τη θηλάζω ακόμα. Δεν ξέρω πραγματικά πως θα το κόψω. Με διευκολύνει πολύ ακόμα και στον ύπνο, στην ξεκούραση. Τρώει και τροφές αλλά τη θηλάζω κιόλας. Της αρέσει πολύ. Επειδή δεν μπορώ πια όλη την ημέρα, γιατί ξεκινάει και σε πονάει όταν σε υπερρουφάει, έχω ξεκινήσει να τις δίνω και ξένο». Η Τζούλια Νόβα κατέληξε: «Είναι πάρα πολύ γλυκό συναίσθημα γι’ αυτό και δεν μπορώ να το κόψω. Ειδικά το βράδυ, όταν είσαι κουρασμένος απ’ όλη την ημέρα, μόλις την ακουμπάω επάνω μου με χαλαρώνει πάρα πολύ, που τις περισσότερες φορές με παίρνει και ο ύπνος μαζί της».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.