Οι Health για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Health για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το θρυλικό noise rock/industrial σχήμα από το Λος Άντζελες, Health, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους με τους Sleep Token και τις συνεργασίες με τους Nine Inch Nails, οι Health ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του Temple για μια αξέχαστη one off συναυλία στις 26 Ιουνίου.

Γεννημένοι στη noise σκηνή του LA, οι Health αποτελούνται από τον τραγουδιστή-κιθαρίστα Jake Duzsik, τον μπασίστα-παραγωγό John Famiglietti και τον ντράμερ BJ Miller. Από το ντεμπούτο τους με το "Get Color" το 2009, οι Health ξεχώρισαν για τον άψογο συνδυασμό industrial και noise στοιχείων, κερδίζοντας γρήγορα αναγνώριση και φανατικό κοινό. Η πορεία τους σημαδεύτηκε από συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Coachella και το Primavera Sound, ενώ το σκοράρισμα του video game Max Payne 3 έφερε τη μουσική τους σε ακόμα μεγαλύτερο ακροατήριο.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το "Death Magic", ακολουθούμενο από το "Vol.4 :: Slaves of Fear" το 2019. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κυκλοφόρησαν σε δύο μέρη το "Disco4", ένα album με συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Perturbator, Ghostemane, Youth Code, The Soft Moon, Xiu Xiu, Nine Inch Nails και Lamb of God.

Το πιο πρόσφατο album τους, "Rat Wars", κυκλοφόρησε το 2022 και χαρακτηρίζεται ως το πιο βίαιο και ταυτόχρονα το πιο ευάλωτο album της καριέρας τους.

health.jpg

 

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.