"Apartment 7A" | Το prequel του "μωρού της Ρόζμαρι" έρχεται στο Paramount+ αυτό το Halloween

"Apartment 7A" | Το prequel του "μωρού της Ρόζμαρι" έρχεται στο Paramount+ αυτό το Halloween

Η Paramount Pictures ετοιμάζει ένα prequel για την θρυλική ταινία τρόμου "Το Μωρό της Ρόζμαρι" ("Rosemary's Baby"), με τίτλο "Apartment 7A". Η ταινία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην πλατφόρμα streaming Paramount+ αυτό το Halloween.

rosemary.png

Το "Apartment 7A" διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1965 και αφηγείται την ιστορία που εκτυλίσσεται στο ίδιο διαμέρισμα με το "Μωρό της Ρόζμαρι", πριν από τα γεγονότα της ταινίας του Roman Polanski. Η ταινία θα εστιάσει στο τι συνέβη στο διαμέρισμα πριν φτάσει εκεί η Rosemary Woodhouse.

Apartment 7A: Will A Prequel to Rosemary's Baby Come Out After 55 Years?

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι η Natalie Erika James, γνωστή από το "Relic", ενώ στο καστ πρωταγωνιστούν η Julia Garner ("Ozark", "The Assistant"), η Dianne Wiest ("Mayor of Kingstown"), ο Jim Sturgess ("Across the Universe"), ο Kevin McNally ("Pirates of the Caribbean"), η Marli Siu ("Anna and the Apocalypse"), ο Andrew Buchan ("All the Money in the World"), η Rosy McEwen ("Blue Jean") και ο Kobna Holdbrook-Smith ("Wonka").

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ira Levin, στο οποίο βασίστηκε και η ταινία του Polanski. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Apartment 7A" στο Paramount+ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο η Paramount επισημαίνει ότι θα φτάσει στις οθόνες μας αυτό το Halloween.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.