Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε την θρυλική Μαρινέλλα σε μια αξέχαστη βραδιά στο Nox

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε την θρυλική Μαρινέλλα σε μια αξέχαστη βραδιά στο Nox

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Nox, για να απολαύσει από κοντά την θρυλική Μαρινέλλα. Η Μαρινέλλα, μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, πρωταγωνιστούν σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες, που καθηλώνει το κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την σπουδαία ερμηνεύτρια, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί, χαμογελαστά και ευδιάθετους, αποδεικνύοντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση που τρέφει ο νεότερος καλλιτέχνης προς την grande dame του ελληνικού τραγουδιού.

Η βραδιά στο Nox ήταν γεμάτη με μουσική, κέφι και αισιοδοξία, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απολαμβάνει κάθε στιγμή, τραγουδώντας μαζί με την Μαρινέλλα και χορεύοντας στην πίστα. Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή τράβηξε τα βλέμματα και έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην βραδιά, αφήνοντας στους παρευρισκόμενες τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.