Κωνσταντίνος Βασάλος | Μυστηριώδες ταξίδι στη Ρώμη με τη Μαρία Παπαγεωργίου - Αναζωπυρώνονται οι φήμες περί σχέσης

Κωνσταντίνος Βασάλος | Μυστηριώδες ταξίδι στη Ρώμη με τη Μαρία Παπαγεωργίου - Αναζωπυρώνονται οι φήμες περί σχέσης

Ο Γρηγόρης Μπάκας  με την κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό"  συνάντησε στο αεροδρόμιο τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά την επιστροφή του από τη Ρώμη. Όμως, εκείνο που έρχεται να προστεθεί στην ιστορία είναι η παρουσία της Μαρίας Παπαγεωργίου στην ίδια πόλη, η οποία επιτείνει τις ήδη υπάρχουσες φήμες για μια πιθανή σχέση μεταξύ τους.

"Ο λόγος που δεν ανεβάζω κάτι στα social media είναι επειδή δεν θέλω να πω κάτι", επισήμανε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι του στην Ρώμη. Σε μια δήλωση που έρχεται να ρίξει φως στις συζητήσεις, αναφέρει: "Έζησα έξι χρόνια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τα συναισθήματα δεν χάνονται μετά τον χωρισμό. Την αγαπώ και ενδιαφέρομαι για την ευημερία της. Θα την έχω πάντα στην καρδιά μου, αυτό δεν θα αλλάξει. Δεν αφορά κανέναν αν έχω σχέση. Μην το κάνεις πιο δύσκολο από ό,τι είναι. Δεν πρόκειται να σου πω αν έχω σχέση ή όχι με τη Μαρία Παπαγεωργίου. Ποιος σου λέει ότι έχω σχέση;".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία από το ταξίδι του στα social media, σε αντίθεση με τη Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από την ίδια πόλη.

Δείτε την ανάρτηση

 

 

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.