Η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα πάνω στη σκηνή - Βίντεο

Η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα πάνω στη σκηνή - Βίντεο

Σε μια έκπληξη για το κοινό, η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής μοιράστηκαν τη σκηνή του Hotel Ερμού το περασμένο Σάββατο, 13 Απριλίου, σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και μουσική. Ο Πανταζής, που ολοκλήρωνε τις πρόβες για την δική του πρεμιέρα με την Έλλη Κοκκίνου, βρέθηκε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Βίσση και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να ανέβει στη σκηνή.

Ακολούθησε ένα μουσικό ντουέτο με αγαπημένες επιτυχίες γραμμένες από τον Νίκο Καρβέλα, όπως "Μάλλον Θα Φύγω" και "Δώσε Μου Το Σώμα Σου". Η Βίσση, μη μπορώντας να κρύψει τον θαυμασμό της για τον Πανταζή, τον αποκάλεσε "Elton John της Ελλάδας και του κόσμου όλου".

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη και για τους δύο καλλιτέχνες, καθώς θυμήθηκαν την θρυλική συνεργασία τους στο "Διογένης Παλλάς" το 1989, αλλά και τις προσωπικές στιγμές που μοιράστηκαν με τον Νίκο Καρβέλα. Η βραδιά κορυφώθηκε με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, επισφραγίζοντας την φιλία και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Το κατάμεστο μαγαζί χειροκρότησε θερμά τους δύο ερμηνευτές, γιορτάζοντας αυτή την απρόσμενη μουσική συνάντηση.

Δείτε το βίντεο

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.