J2US | Αποχώρηση βόμβα ενάντια σε όλες τις προβλέψεις

J2US | Αποχώρηση βόμβα ενάντια σε όλες τις προβλέψεις

Μετά από την χθεσινή αποχώρηση έκπληξη του ζευγαριού Τζούλια Νόβα - Ρία Ελληνίδου από το J2US νομίζω πως μπορώ, ήσυχος πλέον, να αφαιρέσω από την τηλεόρασή μου το συγκεκριμένο παιχνίδι - show. Έλα τώρα ρε παιδιά, ένα όμορφο ζευγάρι υπήρχε και το διώξατε; Και την ομορφιά άστην στην άκρη. Τόσο χάλια ήταν; Αλήθεια τώρα; Συγνώμη που θα το πω, αλλά με κάτι άλλους έκλαψε μέχρι και ο...Μπετόβεν.

Να σου τα πω από την αρχή για να μη σε μπερδεύω. Το πρώτο live του προηγούμενου Σαββάτου, έκατσα να το παρακολουθήσω, να δω τα ζευγάρια, να ακούσω τις φωνές, κυρίως των "μαθητών" και γενικότερα να δω τις δυναμικές που μπορεί να προκύψουν. Εξάλλου τους "δασκάλους", λίγο πολύ, όλοι μας τους έχουμε ακούσει και έχουμε άποψη. Ποιος για παράδειγμα δεν έχει ακούσει Στανίση, ΜασίνοΜαραγκόζη, Πιερίδη; Λογικό ήταν να θέλω να επικεντρωθώ στους εκπαιδευόμενους, όχι μόνο για το αν διαθέτουν φωνητικά χαρίσματα αλλά και για την σκηνική τους παρουσία. Τι διαπίστωσα; Τα περισσότερα ζευγάρια είχαν άγχος. Λογικό και αναμενόμενο, αν αναλογιστούμε πως ήταν το πρώτο live. Όμως είδα κάποιες καλές παρουσίες αλλά και κάποιους που κανονικά δεν πρέπει ούτε καν να διανοηθούν να ασχοληθούν με το τραγούδι. Ξέρω τι λες από μέσα σου τώρα. Μα δεν πήγαν εκεί ως φτασμένοι καλλιτέχνες. Πολύ σωστά. Θεωρώ όμως ότι δεν κρίνεται μόνο η σκηνική παρουσία, αλλά και η φωνή.

νοβα

Πάμε τώρα στην αποχώρηση για να μη σε κουράζω με τη φλιαρία μου. Από το προηγούμενο Σάββατο είχα ξεχωρήσει τρία ζευγάρια, όπου ένα από αυτά ήταν η Τζούλια Νόβα με την Ρία Ελληνίδου. Νέες κοπέλες, όμορφες, με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, δυνατές σε δημοφιλία και κυρίως η Τζούλια, φάνηκε ότι μπορεί να πατάει σε νότες με σχετική άνεση, αν και άπειρη. Όμως αυτό είναι και το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο show. 

Στο χθεσινό live επιβεβαίωσα ότι και για τα τρία ζευγάρια έπεσα μέσα. Δεν σου κρύβω μάλιστα, ότι το άρθρο που διαβάζεις τώρα, το έγραψα μετά από 24 ώρες. Γιατί; Γιατί ήθελα πρώτα να επικοινωνήσω με φίλο επαγγελματία μουσικό, δάσκαλο φωνητικής (σίγουρα πιο έμπειρος από εμένα) και να του ζητήσω να κάνει κριτική. Μου είπε λοιπόν ότι κάποια ζευγάρια (λίγα) δείχνουν να έχουν την καλλιτεχνική χημεία που απαιτείται για να προχωρήσουν, ανάμεσά τους και οι αποχωρήσαντες. 

ria ellinidou 1

Το τραγούδι που τους έδωσε η παραγωγή ήταν το "Σπίρτο και βενζίνη" το οποίο κατά γενική ομολογία το υπηρέτησαν αξιοπρεπέστατα. Δίχως κραυγαλέα λάθη (όπως πολλοί άλλοι έκαναν) και με πολύ καλή παρουσία. Όπως λέω συχνά, η οθόνη "γέμισε" αλλά και "άδειασε" ξαφνικά. Απρόσμενα και άδικα θα έλεγα. Κάποιοι λένε ότι η κρίση του κοινού είναι συνήθως αλάνθαστη. Συνήθως...

Θα επανέλθω, αφού μελετήσω κάτι...

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.