The Running Man | Μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη

The Running Man | Μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη

Σε μια συναρπαστική εξέλιξη, το θρυλικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, "The Running Man" ετοιμάζεται να μεταφερθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά υπό την σκηνοθετική ματιά του Edgar Wright. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης, γνωστός για τα έργα του όπως "Baby Driver" και "Last Night in Soho", θα αναλάβει το τιμόνι της νέας μεταφοράς, φέρνοντας μια φρέσκια ματιά στην δυστοπική ιστορία του King.

«The Running Man»: Μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη! Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ο Glen Powell, γνωστός από τις ταινίες "The Expendables 3" και "Top Gun: Maverick". Ο Powell θα υποδυθεί τον Ben Richards, έναν άνδρα που αναγκάζεται να συμμετάσχει σε ένα βίαιο τηλεοπτικό ριάλιτι για να σώσει την άρρωστη κόρη του.

The Running Man | Η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Arnold  Schwarzenegger έρχεται στο Netflix - Filmelody.gr

The Running Man - The Dude DesignsΗ προηγούμενη μεταφορά του μυθιστορήματος, το 1987 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, είχε γνωρίσει εμπορική επιτυχία, ωστόσο, απέσπασε ανάμεικτες κριτικές, καθώς απέκλινε σημαντικά από την σκοτεινή ατμόσφαιρα και τα κοινωνικά σχόλια του πρωτότυπου έργου. Πολλοί θεωρούν ότι ο Wright, με το ιδιαίτερο σκηνοθετικό του στυλ και την εστίαση στην κοινωνική κριτική, είναι η ιδανική επιλογή για να αποτυπώσει πιστά το όραμα του King. Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει η Paramount Pictures, με τους Nina Park και Simon Kinberg να πλαισιώνουν τον Wright στην παραγωγή.

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.