Το "Real Steel" με τον Hugh Jackman έρχεται σύντομα στο Netflix

Το "Real Steel" με τον Hugh Jackman έρχεται σύντομα στο Netflix

Φίλοι του Hugh Jackman και λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, ετοιμαστείτε! Η συναρπαστική ταινία "Real Steel", με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό, έρχεται στο Netflix από την 1η Ιουνίου.

rt.jpg

Σε ένα μέλλον όπου οι ρομποτικές μονομαχίες έχουν αντικαταστήσει την πυγμαχία, ο Charlie Kenton (Jackman), ένας πρώην πυγμάχος που πλέον διοργανώνει αγώνες ρομπότ, έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του όταν συναντά ξανά τον γιο του Max (Dakota Goyo). Μαζί, αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να μετατρέψουν ένα παλιομοδίτικο ρομπότ σε αήττητο πρωταθλητή, διεκδικώντας παράλληλα την επανασύνδεση της σχέσης τους.

tyu.jpg

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές που έλαβε κατά την κυκλοφορία της το 2011, η ταινία "Real Steel" κατάφερε να γοητεύσει το κοινό, αγγίζοντας τα 300 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Με σκηνοθεσία του Shawn Levy ("Deadpool") και ένα εντυπωσιακό cast ηθοποιών, που περιλαμβάνει τους Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Kevin Durand και Dakota Goyo, η ταινία υπόσχεται συναρπαστικές μονομαχίες ρομπότ, συγκινήσεις και μια δυνατή οικογενειακή ιστορία.

The Netflix Sci-Fi Action Blockbuster That Is A Secret Cult Classic | GIANT  FREAKIN ROBOT

Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί από την 1η Ιουνίου, το Netflix σας προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο αδρεναλίνη και συγκινήσεις με το "Real Steel"!

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.