Το "Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες" έρχεται στο Netflix

Το "Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες" έρχεται στο Netflix

Από την 1η Μαΐου, η πλατφόρμα streaming Netflix φέρνει στις οθόνες μας ένα συναρπαστικό μυστήριο βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα "Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες" της Delia Owens.

νετφλιχ.jpg

Η ταινία, που σκηνοθέτησε η Olivia Newman και διασκεύασε η Lucy Alibar, αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά της και αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνο του στους άγριους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, η Κάια, γνωστή στους ντόπιους ως "Πιτσιρίκα του Βάλτου", ζούσε απομονωμένη από την κοινότητα, στιγματισμένη από φήμες και ψίθυρους. Όταν όμως έρχεται κοντά με δύο νεαρούς άντρες από την πόλη, η ζωή της παίρνει μια απρόσμενη τροπή. Kαθώς o ένας από τους δυο νεαρούς άντρες δολοφονείται η ίδια κατηγορείται ως κύρια ύποπτη. Καθώς το μυστήριο ξεδιπλώνεται, η αλήθεια κρύβεται κάπου στα βάθη του βάλτου, απειλώντας να αποκαλύψει σκοτεινά μυστικά και κρυμμένα πάθη.

Μια ταινία μυστηρίου βασισμένη σε best seller “φαινόμενο” έρχεται στο Netflix

Με πρωταγωνίστρια την Daisy Edgar-Jones στο ρόλο της Κάια, πλαισιωμένη από ένα ταλαντούχο cast ηθοποιών, όπως οι Taylor John Smith, Harris Dickinson, Garret Dillahunt και David Strathairn, η ταινία υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη μυστήριο, αγωνία και συγκινήσεις.

Δείτε το trailer

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.