28 Years Later | Δείτε τους πρωταγωνιστές της ταινίας

28 Years Later | Δείτε τους πρωταγωνιστές της ταινίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι Jodie Comer, Ralph Fiennes και Aaron Taylor-Johnson θα πρωταγωνιστήσουν, φέρνοντας φρέσκια ενέργεια στο post-apocalyptic ζόμπι σύμπαν που δημιούργησαν οι Danny Boyle και Alex Garland,στο sequel του 28 years later.

28 Years Later: Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Ο Taylor-Johnson, γνωστός από τις ταινίες "Bullet Train" και "Kick-Ass", θα ενσαρκώσει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής χαρακτήρα. Η Comer, που πρόσφατα έλαμψε στο "Napoleon" του Ridley Scott και στις σειρές "Killing Eve" και "Free Guy", θα υποδυθεί επίσης έναν νέο ρόλο. Ο βετεράνος ηθοποιός Ralph Fiennes, με πλήθος ταινιών στο ενεργητικό του, όπως τα "Harry Potter" και το πρόσφατο "The Menu", θα προσθέσει το δικό του βάρος στην ταινία.

Ενώ η παρουσία του Cillian Murphy, πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ο ηθοποιός θα συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός. Πολλοί fans ελπίζουν σε μια εμφάνιση του Murphy στην ταινία, αν και αυτό παραμένει άγνωστο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το budget της ταινίας μειώθηκε από τα 75 εκατομμύρια δολάρια στα 60 εκατομμύρια, ενώ οι Boyle και Garland φέρονται να επέμειναν στην κυκλοφορία της ταινίας στις κινηματογράφους. Η πρώτη ταινία είχε γυριστεί με μόλις 8 εκατομμύρια δολάρια. H παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

28 Years Later: Πολύ ευχάριστα νέα για τη συμμετοχή Cillian Murphy στο απόλυτο zombie sequel

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.