Ο Άρης Ζέρβας ζωντανά στο Baumstrasse

Ο Άρης Ζέρβας ζωντανά στο Baumstrasse

Γνωστός τσελίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής, ο Άρης Ζέρβας έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως η Ν. Μποφίλιου, η Σ. Δρογώση, ο Γ. Νέγκας, η Μ. Κανά, η Μόνικα, ο Γ. Νταλάρας και πολλούς άλλους. Τώρα, θα παρουσιάσει ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ στο Baumstrasse.

Άρης Ζέρβας: Ο τσελίστας των ήχων των αισθήσεων - Αυλόγυρος News

Σε έναν κόσμο όπου το τσέλο συναντά τις ηλεκτρονικές λούπες και οι διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι συνδυάζονται, ο Άρης Ζέρβας δημιουργεί ένα εκρηκτικό playlist. Η μουσική του περιλαμβάνει μια μοναδική σύνθεση κλασικών και ροκ στοιχείων.

Το πρότζεκτ θα περιλαμβάνει κομμάτια που έχουν επηρεάσει τη μουσική πορεία του καθώς και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, όπως τα "Danza de Pasion", "Internal Dance", "Nightwalk" και άλλα, τα οποία τον έχουν φέρει σε επαφή με ένα ευρύτερο κοινό.

Συνοδεία έξι εξαιρετικών μουσικών, με τον Γιώργο Καρδιανό στην κιθάρα, τον Γιώργο Μπουλντή στο μπάσο, τον Σωτήρη Μαυρονάσιο στα τύμπανα, τον Θοδωρή Μουζακίτη και τη Σταματέλλα Σπίνουλα στα βιολιά, και την Αριόνα Μουτσάι στη βιόλα, ο Άρης Ζέρβας υπόσχεται μια μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Αρης Ζέρβας Project :: TicketServices.gr

Μαζί του, έξι εξαίρετοι μουσικοί:

  • Κιθάρα: Γιώργος Καρδιανός
  • Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
  • Τύμπανα: Σωτήρης Μαυρονάσιος
  • Βιολί: Θοδωρής Μουζακίτης
  • Βιολί: Σταματέλλα Σπίνουλα
  • Βιόλα: Αριόνα Μουτσάι
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.