Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η Τράπεζα Πειραιώς προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω χρηματοδότησης επιχειρήσεων με κριτήρια ESG

Η Τράπεζα Πειραιώς προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω χρηματοδότησης επιχειρήσεων με κριτήρια ESG

Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεπής προς την υποστήριξη βιώσιμης ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων, παρέχει χρηματοδότηση σε εκλεγμένες επιχειρήσεις με βάση τα κριτήρια του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης (Environmental, Social and Governance - ESG). Αυτά τα κριτήρια συνδυάζουν την ανάπτυξη και την οικονομική απόδοση με την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα και έχουν κρίσιμο ρόλο στην ικανότητα των επιχειρήσεων να απορροφήσουν τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και να προσελκύσουν επενδυτικό ενδιαφέρον.

Μέχρι σήμερα, η Τράπεζα Πειραιώς έχει παράσχει χρηματοδότηση σε μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους, όπως η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία, με συνολικό ποσό χρηματοδοτήσεων που υπερβαίνει τα 600 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτό το πλαίσιο, η Τράπεζα προχώρησε σε νέα χρηματοδότηση προς την εταιρεία DASTERI.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.