Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η Motor Oil ενίσχυσε την παρουσία της στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΥΝΑΓΚΙ Α.Ε.

Η Motor Oil ενίσχυσε την παρουσία της στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΥΝΑΓΚΙ Α.Ε.

Η εταιρεία MORE, θυγατρική της Motor Oil, έχει αποκτήσει ποσοστό 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΟΥΝΑΓΚΙ Α.Ε. Η ΟΥΝΑΓΚΙ ειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος και σύμφωνα με ανακοίνωση της Motor Oil, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε άλλες όμοιες ή συναφείς επιχειρήσεις.

Επιπλέον, η ΟΥΝΑΓΚΙ Α.Ε. έχει ποσοστό 51% στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών ΜΠΑΛΙΑΓΑ ΙΚΕ, ΤΕΙΧΙΟ Α.Ε. και ΠΙΒΟΤ ΣΟΛΑΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, οι οποίες διαθέτουν ένα χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών έργων σε διάφορα στάδια, με συνολική ονομαστική ισχύ 1,9 GW στη Μακεδονία και την Κεντρική Ελλάδα. Η πραγματοποιηθείσα συναλλαγή είναι μέρος της στρατηγικής του Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. για την επέκταση και την εδραίωσή του στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.