ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλήψεις στην Τούμπα: Πέντε υπάλληλοι ασφαλείας κατηγορούνται για παράνομη είσοδο οπαδών χωρίς εισιτήρια

Συλλήψεις στην Τούμπα: Πέντε υπάλληλοι ασφαλείας κατηγορούνται για παράνομη είσοδο οπαδών χωρίς εισιτήρια

Πέντε υπάλληλοι ασφαλείας του γηπέδου της Τούμπας συνελήφθησαν, καθώς κατηγορούνται ότι παρέβλεψαν τους ελέγχους εισιτηρίων πριν από τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για τη Stoiximan Super League. Σύμφωνα με τις αρχές, επέτρεψαν σε οπαδούς να εισέλθουν στις κερκίδες χωρίς να διαθέτουν εισιτήρια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αντιλήφθηκαν τις παραβάσεις και προχώρησαν στη σύλληψη των υπαλλήλων με τη διαδικασία του αυτοφώρου, βάσει του νόμου περί Αθλητισμού. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

"Απογευματινές ώρες χθες (15-09-2024), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης σε γήπεδο της πόλης κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, αντιλήφθηκαν διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο ομάδας φιλάθλων που δεν διέθεταν εισιτήριο, από πέντε υπαλλήλους που εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας και στα καθήκοντα των οποίων ανάγονταν ο έλεγχος εισόδου θεατών.

Οι υπάλληλοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθησαν, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image