ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10άρι, 10άρι 10άρι - Αυτό λείπει από τον Ολυμπιακό

10άρι, 10άρι 10άρι - Αυτό λείπει από τον Ολυμπιακό

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω και να το γράφω. Ένα 10άρι λείπει από τον Ολυμπιακό για να συμπληρωθεί πραγματικά το παζλ. Ένα κλασικό ρημαδοδεκάρι. Ο Τσικίνιο δεν μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά και ίσως ούτε ο Γουίλιαν (θα δούμε). Όσο η ομάδα δεν παίρνει 10άρι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την μπάλα στον Ροντινέι, σέντρα, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Ακριβώς δηλαδή ότι έγινε και σήμερα. Καμία φαντασία στη δημιουργία, ενώ παιχνίδι από τον άξονα ούτε για πλάκα. Η μπάλα πήγαινε αριστερά, δεξιά και μετά σέντρες και γεμίσματα. Ο Παναιτωλικός με τρία στόπερ δεν είχε κανένα πρόβλημα και απλά έδιωχνε. 

Ο κόσμος που σχεδόν γέμισε το Φαληρικό γήπεδο έφυγε εμφανώς στεναχωρημένος, αφού περίμενε μάλλον εύκολη επικράτηση επί του Παναιτωλικού. Πούλμαν; Ναι, η ομάδα του Αγρινίου έβαλε μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας να παίξουν άμυνα. Και τι όμως με αυτό; Όλες οι ομάδες που θα έρθουν στο Καραϊσκάκη να παίξουν, κάπως έτσι θα κατεβαίνουν μπας και κλέψουν βαθμό. Τόσα χρόνια το ίδιο έργο βλέπουμε. Ο Μεντιλίμπαρ το βλέπει; Φυσικά και το βλέπει και ψάχνει τρόπους να λύσει το θέμα. Χρειάζεται χρόνος, αλλά χωρίς γκέλες σαν τη σημερινή. Επίσης πρέπει να μπουν στην εξίσωση και οι νέοι παίκτες που ήρθαν και που πήραμε μια μικρή γεύση σήμερα.

Κατά τα άλλα η ομάδα έκανε 35 τελικές εκ των οποίων ελάχιστες προς την εστία, δείγμα μάλλον κακής συγκέντρωσης. Αυτά είδε και ο Ευάγγελος και με το που τελείωσε το ματσάκι κατέβηκε κάτω και τα "έχωσε". Πολύ καλά έκανε αφού τώρα που είναι η αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν, θα πρέπει να μπουν οι βάσεις για το 48ο πρωτάθλημα. Δεν είναι όποια κι όποια αυτή η χρονιά. Φέτος ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής και δεν νοείται από αυτή τη γιορτή να λείπει το 48ο και το ντάμπλ. 

Η γκρίνια δεν χωράει τώρα γιατί μόνο να βλάψει μπορεί, αν και κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες ακούστηκαν με τη λήξη του παιχνιδιού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι τρομερά απαιτητικός και καλά κάνει, αφού οι συνθήκες εργασίας για τους παίκτες είναι κάτι παραπάνω από άψογες και οι μισθοί παχυλοί. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά η ομάδα έχει μπροστά της Θεσσαλονίκη και Γαλλία. Θα τα πούμε όλα μετά...

Υ.Γ. 1 - Έχω παρατηρήσει ότι ο Βέλντε όταν τρώει 2-3 κλωτσιές μαζεμένες εξαφανίζεται από το γήπεδο.

Υ.Γ. 2 - Ο υπέρ πάντων αγών το Σάββατο στο Βικελίδης. Ούτε σκέψη για απώλεια βαθμών.

Υ.Γ. 3 - Η Λυών δεν είναι και στα καλύτερά της επομένως...ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Υ.Γ. 4 - Εμπιστοσύνη στον Στρατηγό

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image