ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έτοιμος για τη Μακάμπι μετά τη νίκη επί της Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός έτοιμος για τη Μακάμπι μετά τη νίκη επί της Μπάγερν

Ένα 24ωρο μετά τη θριαμβευτική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (16/09, 7:30μ.μ., COSMOTE TV7).

Το βράδυ της Κυριακής (15/09), οι «πράσινοι» κυριάρχησαν απέναντι στη γερμανική ομάδα, νικώντας με 86-69 στο Κλειστό «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς που μετέτρεψαν το γήπεδο σε μικρό ΟΑΚΑ. Χωρίς να πιέσουν ιδιαίτερα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέδειξαν την ανωτερότητά τους, εκμεταλλευόμενοι το ταλέντο και την πληρότητα του ρόστερ τους.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο νεοαποκτηθείς Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στο ντεμπούτο του με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ οι Ναν, Γκριγκόνις, Λεσόρ και Μήτογλου πρόσφεραν επίσης διψήφιους πόντους. Ο Τσεντί Οσμάν, αν και έμεινε στους 3 πόντους, αναμένεται να βρει τα πατήματά του σταδιακά.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς τους τραυματίες Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ωστόσο στόχος είναι να συνεχιστεί η βελτίωση και η θετική εικόνα της ομάδας, με στόχο το «4 στα 4» στα φιλικά προετοιμασίας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την άλλη, έρχεται από την ήττα με 107-95 από την Μπάγερν και αναζητά λύσεις στα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στα φιλικά. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα παραταχθεί χωρίς σημαντικές απουσίες, ελπίζοντας σε καλύτερη εμφάνιση απόψε.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image