ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Γιατί ακυρώθηκε η εκδήλωση των τροπαίων στην Ικαρία

Ολυμπιακός: Γιατί ακυρώθηκε η εκδήλωση των τροπαίων στην Ικαρία

Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για την παρουσίαση των τροπαίων του Ολυμπιακού στην Ικαρία αντιμετώπισε αναπάντεχα προβλήματα και τελικά ακυρώθηκε, προκαλώντας απογοήτευση σε πολλούς φιλάθλους της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα προέκυψε όταν ακυρώθηκε χωρίς ειδοποίηση το συγκεκριμένο δρομολόγιο που θα μετέφερε τα δύο τρόπαια στο νησί. Από την πλευρά των Πειραιωτών έγινε γνωστό ότι αυτή η ακύρωση ήταν η βασική αιτία της ματαίωσης της εκδήλωσης.

Αν και ήταν όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή όπου οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Ικαρία θα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρόπαια, το απρόβλεπτο αυτό γεγονός χάλασε τα σχέδια. Η ομάδα εξέφρασε τη λύπη της για την ακύρωση και δεσμεύτηκε να βρει εναλλακτικές λύσεις στο μέλλον ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με επιτυχία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image