ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόμα: Ανακοίνωσε τον Γιούριτς για τη θέση του προπονητή

Ρόμα: Ανακοίνωσε τον Γιούριτς για τη θέση του προπονητή

Ο έμπειρος Κροάτης τεχνικός, Ιβάν Γιούριτς, είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα. Ο Γιούριτς αντικαθιστά τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα. Σε ανακοίνωσή της, η Ρόμα υπογράμμισε την εμπειρία και τις προπονητικές ικανότητες του Γιούριτς, που έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της Serie A και έχει αποδείξει την αξία του. Ο Γιούριτς έχει αφήσει το στίγμα του στο ιταλικό ποδόσφαιρο, έχοντας προπονήσει προηγουμένως τις Τζένοα, Βερόνα και Τορίνο. Οι φίλαθλοι της Ρόμα ελπίζουν ότι θα φέρει νέες ιδέες και θα ενισχύσει την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η εμπειρία του Γιούριτς στο ιταλικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά του να πετύχει νέους στόχους, κάνουν τη συνεργασία με τη Ρόμα ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Ο Κροάτης τεχνικός έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την πρόκληση και να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Η διοίκηση της Ρόμα εκφράζει την αισιοδοξία της για την επιλογή του Γιούριτς και αναμένει ότι η ομάδα θα εμφανιστεί ανανεωμένη και δυναμική υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image