ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαναστατικές αλλαγές στην ΕΠΟ για την αναδιοργάνωση του ποδοσφαίρου

Επαναστατικές αλλαγές στην ΕΠΟ για την αναδιοργάνωση του ποδοσφαίρου

Η ΕΠΟ έχει πάρει μία σειρά αποφάσεων που έχει να κάνει με οικονομικά της ζητήματα και κινείται σε τουλάχιστον 3 άξονες για την ώρα. Συγκεκριμένα, έχει επισημανθεί η ανάγκη για ένα συμμάζεμα όχι μόνο στα εσωτερικά της, αλλά και σε συνεργασία με άλλους φορείς όπως η ΚΟΕ και η ΕΠΣ Αθηνών. Βασικός πυλώνας αυτών των επαναστατικών αλλαγών είναι η εξασφάλιση της οικονομικής διαφάνειας και η ορθολογική διαχείριση των πόρων. Μια από τις πρώτες κινήσεις της ΕΠΟ ήταν η συμφωνία με την ΚΟΕ για την καλύτερη αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Αυτό περιλαμβάνει την αναβάθμιση των υποδομών και την εξασφάλιση υψηλότερων προτύπων ασφάλειας και ποιότητας.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Χρήστος Τσολίνας, επιβεβαίωσε την ανάγκη για στενή συνεργασία με την ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της οικονομικής σταθερότητας. Παράλληλα, η συνεργασία με την ΕΠΣ Αθηνών αναμένεται να εστιάσει στις τοπικές ομάδες και στις αναπτυξιακές κατηγορίες. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Μπαλαφούτης, δήλωσε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο στόχος είναι να δημιουργηθούν πιο σταθερές οικονομικές βάσεις για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Εκτός από τις συνεργασίες με ΚΟΕ και ΕΠΣ Αθηνών, η ΕΠΟ εξετάζει και άλλες δυνατότητες για την οικονομική της αναδιάρθρωση. Μεταξύ αυτών είναι η ενίσχυση της χορηγίας και των εμπορικών συμφωνιών, που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image