Τρεις συμβουλές για να απλοποιήσετε τη ζωή μιας πολυάσχολης οικογένειας

Τρεις συμβουλές για να απλοποιήσετε τη ζωή μιας πολυάσχολης οικογένειας

Η ζωή μιας πολυάσχολης οικογένειας μπορεί να είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και ραντεβού. Η ταχυδακτυλουργία ανάμεσα στις δουλειές, τις δουλειές του σπιτιού, τις σχολικές δραστηριότητες και άλλες δεσμεύσεις μπορεί να κάνει τους γονείς να αισθάνονται καταπονημένοι και εξαντλημένοι. Εδώ είναι τρεις συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν στην απλοποίηση της ζωής μιας πολυάσχολης οικογένειας:

1. Χρησιμοποιήστε ένα οικογενειακό ημερολόγιο

Ένα μεγάλο ημερολόγιο τοίχου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε όλους στην οικογένεια ενημερωμένους για τα ραντεβού, τις προθεσμίες και τις ειδικές περιστάσεις. Συμπεριλάβετε τα πάντα, από σχολικές δραστηριότητες μέχρι ραντεβού με τον οδοντίατρο. Αυτός ο οπτικός οδηγός παρέχει μια εύκολη αναφορά για όλη την οικογένεια, αποτρέποντας πολλά λάθη.

2. Προετοιμάστε γεύματα εκ των προτέρων

Μια πολυάσχολη οικογένεια συχνά δυσκολεύεται να μαγειρέψει υγιεινά γεύματα. Λύστε αυτό το πρόβλημα αφιερώνοντας μερικές ώρες κάθε εβδομάδα στην προετοιμασία γευμάτων. Μαγειρέψτε και μοιράστε τα γεύματα και καταψύξτε τα για μελλοντική χρήση. Αυτό το hack όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι έχετε υγιεινά γεύματα στη διάθεσή σας.

3. Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο φιλικό προς τα παιδιά

Τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού. Για να τα ενθαρρύνετε να συμμετάσχουν, δημιουργήστε λύσεις αποθήκευσης που είναι φιλικές προς τα παιδιά. Χρησιμοποιήστε ετικέτες ή κουτιά αποθήκευσης με χρωματικό κώδικα για να βοηθήσετε τα μικρότερα παιδιά να αναγνωρίσουν πού ανήκουν τα αντικείμενά τους.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.