Ιωάννινα: Σύλληψη για μεταφορά 82 κιλών κάνναβης στην Εγνατία

Ιωάννινα: Σύλληψη για μεταφορά 82 κιλών κάνναβης στην Εγνατία

Στα Ιωάννινα, δύο άνδρες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στην Εγνατία Οδό, όταν οι αρχές εντόπισαν ποσότητα 82 κιλών κάνναβης που μετέφεραν με ταξί. Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας, η οποία είχε στόχο την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί έδρασαν βάσει συγκεκριμένων πληροφοριών, οργανώνοντας μπλόκο σε καίριο σημείο της διαδρομής. Κατά τον έλεγχο του οχήματος, οι αρχές ανακάλυψαν τα ναρκωτικά συσκευασμένα και έτοιμα προς διανομή.

Η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται τώρα στο να αποκαλύψει το πλήρες δίκτυο διακίνησης που εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή, ενώ οι συλληφθέντες φέρουν βαριές κατηγορίες που προβλέπουν αυστηρές ποινές. Η χρήση του ταξί, ως μέσου για τη μεταφορά, ενισχύει τους φόβους των αρχών για την εξέλιξη των μεθόδων διακίνησης ναρκωτικών, που στρέφονται σε φαινομενικά καθημερινές και μη ύποπτες τεχνικές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image