Σύλληψη 14χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Σύλληψη 14χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Η σύλληψη ενός 14χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα μας, συγκλονίζει την κοινή γνώμη καθώς ο νεαρός διέμενε σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των αρχών, που κινητοποιήθηκαν μετά από πληροφορίες για τη δραστηριότητα του ανήλικου. Ο 14χρονος, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, την οποία φέρεται να είχε ως σκοπό να διακινήσει.

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο νεαρός ζούσε κάτω από συνθήκες που υποτίθεται πως θα του παρείχαν προστασία και ασφάλεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι κοινωνικές υπηρεσίες όσο και οι αρχές διερευνούν περαιτέρω τη δραστηριότητα του νεαρού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν άτομα που τον εκμεταλλεύονταν. Το περιστατικό αυτό φέρνει στο φως τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δομές φιλοξενίας στη χώρα μας και την ανάγκη για πιο αυστηρούς ελέγχους και μέτρα για την πρόληψη της παραβατικότητας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image