Καταγγελία στη Λέσβο από 13χρονη κατά δύο ανδρών

Καταγγελία στη Λέσβο από 13χρονη κατά δύο ανδρών

Νέα καταγγελία συγκλονίζει τη Λέσβο, όπου μια 13χρονη κοπέλα από τη Μυτιλήνη επιβεβαίωσε την είδηση ότι έχει καταγγείλει δύο επιπλέον άτομα για σεξουαλική κακοποίηση. Πρόκειται για έναν 64χρονο και έναν 22χρονο άνδρα, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Η νεαρή κοπέλα είχε ήδη προβεί σε καταγγελίες κατά δύο νεαρών ατόμων, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων πλέον σε τέσσερις. Η αστυνομία διερευνά εντατικά τις νέες αυτές καταγγελίες, ενώ το κλίμα στην τοπική κοινωνία είναι βαρύ, καθώς αυτή η υπόθεση προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία.

Οι αποκαλύψεις της 13χρονης ανοίγουν νέα μέτωπα στην έρευνα, καθώς η κοινότητα ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να προστατευθούν τα παιδιά από τέτοιες απάνθρωπες πράξεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής, οι δύο νέοι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαριά κατηγορητήρια, ενώ τόσο η οικογένεια της κοπέλας όσο και οι αρμόδιες αρχές παρέχουν στην 13χρονη όλους τους απαραίτητους πόρους και υποστήριξη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ψυχολογικά και να ξεπεράσει το τραυματικό αυτό γεγονός. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image