Συνελήφθη ο δολοφόνος αδέσποτων ζώων στον Βόλο: Πρόστιμο 100.000 ευρώ

Συνελήφθη ο δολοφόνος αδέσποτων ζώων στον Βόλο: Πρόστιμο 100.000 ευρώ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του serial killer αδέσποτων ζώων στον Βόλο. Ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, φέρεται να προσέγγιζε τα αδέσποτα με τη βοήθεια τροφής, προτού τους επιτεθεί βίαια με μαχαίρι. Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν μετά από εντατική έρευνα και συνεργασία με την τοπική κοινότητα. Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ανησυχήσει από τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων στα αδέσποτα, γεγονός που επέφερε πίεση στις αρχές να δράσουν άμεσα.

Μετά τη σύλληψη του δράστη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ, το οποίο αναμενόταν να λειτουργήσει αποτρεπτικά για παρόμοιες πράξεις στο μέλλον. Η υπόθεση έφερε στο προσκήνιο το θέμα της κακοποίησης ζώων και τη σημασία της προστασίας των αδέσποτων στην κοινωνία μας. Ο σύλλογος προστασίας ζώων του Βόλου έχει ήδη εκφράσει την ικανοποίησή του για τη σύλληψη, ενώ ζητείται μεγαλύτερη προσοχή και ευαισθητοποίηση από το κοινό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image