Σοβαρά τραυματίας στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Σοβαρά τραυματίας στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός και σκηνοθέτης, Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, βρίσκεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που υπέστη πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην οδό Κρασαδάκη όταν χτυπήθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι επιβαίνοντες στη μηχανή τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Ο Παπακαλιάτης έχει υποβληθεί σε πολυώρη χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη. Οι ιατροί του νοσοκομείου εργάζονται αδιάκοπα για να παρακολουθούν και να φροντίζουν την πορεία της υγείας του.

Παρά τη σοβαρότητα των τραυματισμών του, η κατάσταση του περιγράφεται ως σταθερή, κάτι που δίνει ελπίδα στους οικείους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image