Ο επιζών της τραγωδίας στα Τέμπη επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο επιζών της τραγωδίας στα Τέμπη επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο μοναδικός επιζών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο Γεράσιμος, επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από μακρά νοσηλεία σε κέντρο αποθεραπείας στη Βοστώνη. Ο νεαρός άνδρας παραμένει σε «βαθύ κώμα», σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ενώ η κατάσταση της υγείας του έχει δημιουργήσει συγκινησιακή φόρτιση σε ολόκληρη την κοινότητα. Η τραγωδία στα Τέμπη είχε συγκλονίσει τη χώρα, με πολλά θύματα και έναν μόνο επιζώντα, που έχαιρε ειδικής ιατρικής φροντίδας για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.

ο 22χρονος Βολιώτης φοιτητής ολοκλήρωσε τον κύκλο της αποκατάστασης στο εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας της Βοστώνης, όπου είχε διακομιστεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023, συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό και τη μητέρα του.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα θα γίνει με ειδικά διαμορφωμένο ιατρικό πτήσης, που θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνθήκες για τη μεταφορά του. Η οικογένεια του ζει σε αγωνία, ελπίζοντας για θαύμα, καθώς η πρόοδος της υγείας του παραμένει μηδαμινή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image