Κρήτη: Διαμάχη με συσκευές παρακολούθησης για πρώην ζευγάρι στο Ηράκλειο

Κρήτη: Διαμάχη με συσκευές παρακολούθησης για πρώην ζευγάρι στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο εξελίσσεται μια δυναμική αντιπαράθεση, θυμίζοντας σκηνές από τον Πόλεμο των Ρόουζ, με πρωταγωνιστές ένα πρώην ζευγάρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιδικίες και απειλές έχουν κλιμακώσει τη σχέση μεταξύ τους, με τον άνδρα να κατηγορείται ότι εγκατέστησε παράνομο εξοπλισμό παρακολούθησης στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του. Η ιστορία ξεκινά με τον άνδρα να αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία σχετικά με τοποθέτηση "κοριού" στο όχημα της γυναίκας.

Ωστόσο, οι ενδείξεις και οι μαρτυρίες φαίνεται να είναι εναντίον του, σύμφωνα με τις αρχές που διερευνούν την υπόθεση. Η γυναίκα δηλώνει ότι αισθανόταν πως παρακολουθούταν, γεγονός που την ώθησε να ελέγξει το αυτοκίνητό της. Η τοποθέτηση τέτοιων συσκευών, σε παραβίαση της ιδιωτικότητας, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές νομικές συνέπειες, ενώ επιτείνει την ήδη τεταμένη σχέση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image