Θανατηφόρο δυστύχημα: 17χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή στο Κορωπί

Θανατηφόρο δυστύχημα: 17χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή στο Κορωπί

Τραγική κατάληξη είχε η σύγκρουση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, στο Κορωπί. Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε κεντρική οδό της περιοχής, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Ο ανήλικος οδηγός της μοτοσικλέτας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, φέρεται να είχε εμπειρία στην οδήγηση. Ωστόσο, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα στο σημείο μπόρεσαν να διαπιστώσουν μόνο τον θάνατό του.

Η σορός του 17χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή. Η αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, προσπαθώντας να καθορίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το μοιραίο περιστατικό. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή παραβίαση σηματοδότη, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image