Απεργία πλοίων ΠΝΟ: Διακοπή δρομολογίων για 22-23 Οκτωβρίου

Απεργία πλοίων ΠΝΟ: Διακοπή δρομολογίων για 22-23 Οκτωβρίου

Η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) θα φέρει διακοπή των πλοίων στις 22 και 23 Οκτωβρίου, δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις επιβατών και στην εμπορευματική ναυτιλία. Η απόφαση για απεργία λήφθηκε μετά από αδιέξοδο στη συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατικής Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) και της ΠΝΟ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν πολλά θέματα, αλλά καμία πλευρά δεν έφτασε σε συμφωνία. Η ΠΝΟ ζητά βελτιώσεις στις συνθήκες εργασίας και αυξήσεις στους μισθούς, ενώ η πλευρά των επιχειρήσεων επισημαίνει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η διακοπή των δρομολογίων θα επηρεάσει χιλιάδες επιβάτες και τη μεταφορά προϊόντων, επηρεάζοντας σημαντικά την οικονομική δραστηριότητα. Η ναυτιλιακή βιομηχανία παίζει κρίσιμο ρόλο στην ελληνική οικονομία, και η διακοπή των πλοίων θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις. Οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει ταξίδια τις συγκεκριμένες ημέρες καλούνται να επανεξετάσουν τα σχέδιά τους ή να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image