Λούνα παρκ Χαλκιδικής: Ο πατέρας του θύματος δήλωσε πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να αποκαλύψει κάθε πτυχή της υπόθεσης

Λούνα παρκ Χαλκιδικής: Ο πατέρας του θύματος δήλωσε πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να αποκαλύψει κάθε πτυχή της υπόθεσης

Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τραγικό συμβάν σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ο πατέρας, εμφανώς φορτισμένος, δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες που αναλογούν σε κάθε εμπλεκόμενο. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα και έχει προκαλέσει έντονη αίσθηση σε εθνικό επίπεδο. Ο πατέρας του θύματος εξέφρασε την αμετάβλητη δέσμευσή του να συνεχίσει τον αγώνα για δικαιοσύνη, τονίζοντας πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να αποκαλύψει κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Οι απαιτήσεις του περιλαμβάνουν τη διερεύνηση της νομιμότητας των αδειών λειτουργίας του λούνα παρκ καθώς και των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζονταν. Η συνάντηση του πατέρα του θύματος με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αποτελεί σημαντικό βήμα στην υπόθεση, καθώς επισφραγίζει την αποφασιστικότητα της οικογένειας να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αυτή παρακολουθούνται στενά από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό, ενώ η προσοχή είναι στραμμένη στις αποφάσεις των δικαστικών αρχών και στις πιθανές κατηγορίες που θα απαγγελθούν. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image