Σοκαριστική επίθεση σε δικαστήριο της Βραζιλίας - Γιος δολοφονημένου πυροβολεί τον δολοφόνο του πατέρα του - Βίντεο

Σοκαριστική επίθεση σε δικαστήριο της Βραζιλίας - Γιος δολοφονημένου πυροβολεί τον δολοφόνο του πατέρα του - Βίντεο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε δικαστήριο της Βραζιλίας, όπου ένας νεαρός άνδρας, όντας έρμαιο της οργής και του πόνου, θέλησε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Ο Cristiano Alves Terto, 27 ετών, εισέβαλε στην αίθουσα του δικαστηρίου στο São José do Belmonte, έχοντας ένα μόνο σκοπό: να εκδικηθεί τον άδικο χαμό του πατέρα του.

Ο νεαρός εισβάλλει στην αίθουσα δικαστηρίου κρατώντας περίστροφο και ορμά απευθείας προς τον κατηγορούμενο, δημιουργώντας πανικό μεταξύ των ενόρκων και των μελών του δικαστηρίου. Ο επίδοξος εκδικητής δεν σταματάει ακόμη και όταν ο κατηγορούμενος, Francisco Cleidivaldo Mariano De Moura πέφτει στο έδαφος από τους πυροβολισμούς. Αντίθετα, συνεχίζει την επίθεσή του, χτυπώντας το θύμα με μανία στο κεφάλι με το όπλο, όπως φαίνεται στο βίντεο. Μετά την επίθεση, ο Terto αποχωρεί από την αίθουσα, ενώ δύο γυναίκες που προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το θύμα φαίνεται να πανικοβάλλονται από την οργή του νεαρού.

Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο CNN Brasil. Ο De Moura μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και επέζησε από τα τραύματα. Ωστόσο, η δίκη παραμένει σε αναστολή καθώς δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία συνέχισής της, δήλωσε το δικαστήριο σύμφωνα με τη New York Post.

Δείτε το βίντεο

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.