Φρικτό έγκλημα στη Βραζιλία | Άνδρας δολοφόνησε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο για να κάψει τη σορό

Φρικτό έγκλημα στη Βραζιλία | Άνδρας δολοφόνησε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο για να κάψει τη σορό

Μια αποτρόπαιη ενέργεια συγκλονίζει τη Βραζιλία καθώς ένας άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης, μετά από έναν έντονο καβγά μεταξύ τους. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι πλήρωσε έναν άστεγο με μόλις δύο ευρώ για να κάψει τη σορό της, με στόχο να καλύψει τα ίχνη του φρικτού εγκλήματος.

Όλοι αυτό ξεκίνησε όταν ο Ουέλινγκτον Ντα Σίλβα δήλωσε στις αρχές ότι είχε έναν καυγά με την κόρη του μετά από πολύ ποτό. Η αντιπαλότητα μεταξύ τους είχε προκληθεί από τον χωρισμό του από τη μητέρα της κοπέλας πριν από αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο άνδρας εξοργίστηκε όταν η 18χρονη στήριζε τη μητέρα της και τηνέπνιξε.

Η αστυνομία του Σάο Πάολο αναφέρει ότι ο 39χρονος κοιμήθηκε δίπλα στο πτώμα της κόρης του στο διαμέρισμά του και αποφάσισε να απαλλαγεί από τη σορό τη Δευτέρα το βράδυ. Στη συνέχεια, φαίνεται πως προσέγγισε έναν άστεγο και του πρότεινε να αγοράσει αιθανόλη από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της κοπέλας. Η μητέρα της Ρέισα ανέφερε την εξαφάνισή της τη Δευτέρα και το σώμα της 18χρονης ανακαλύφθηκε την Τρίτη κάτω από ένα σπασμένο τμήμα πεζοδρομίου από περαστικούς.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.