Κέιτ Μίντλετον | Αυτή είναι η μορφή καρκίνου που πάσχει σύμφωνα με δηλώσεις δημοσιογράφου

Κέιτ Μίντλετον | Αυτή είναι η μορφή καρκίνου που πάσχει σύμφωνα με δηλώσεις δημοσιογράφου

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, παλεύει με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, όπως αποκάλυψε ο Βέλγος δημοσιογράφος και ειδικός σε βασιλικά θέματα, Μαρκ Ρος, στο περιοδικό Gala. Παρά την απόλυτη σιωπή του παλατιού όσον αφορά τη μορφή του καρκίνου, ο Ρος, ανταποκριτής της Le Monde στο Λονδίνο, ισχυρίζεται ότι η Μίντλετον έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή ως μέρος της θεραπείας της.

Σύμφωνα με τον Ρος, η επιστροφή της πριγκίπισσας στα βασιλικά καθήκοντα δεν αναμένεται πριν από τον Ιούνιο, ενώ μέχρι τότε δεν πρόκειται να προβεί σε δηλώσεις. "Γνωρίζοντας την εμμονή της να εμφανίζεται πάντα άψογη, θα επιστρέψει μόνο όταν έχει αναρρώσει πλήρως", δήλωσε ο Ρος. "Είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξουν νέες δηλώσεις και καμία περαιτέρω ενημέρωση για την υγεία της." Υπενθυμίζεται ότι η Μίντλετον έχει αποκαλύψει ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Τι είναι η υστερεκτομή;

Η υστερεκτομή είναι η χειρουργική αφαίρεση της μήτρας. Πραγματοποιείται για τη θεραπεία μίας σειράς γυναικολογικών παθήσεων, όπως ινομυώματα, καρκίνος του ενδομητρίου και καρκίνος των ωοθηκών. Συνήθως, η υστερεκτομή γίνεται σε γυναίκες ηλικίας 40 έως 50 ετών. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να πραγματοποιηθεί λαπαροσκοπικά, με μικρότερες τομές και ταχύτερη ανάρρωση.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.