Τραμπ για πρίγκιπα Χάρι | «Θα μπορούσα να τον απελάσω εάν είπε ψέματα στη βίζα του για τα ναρκωτικά»

Τραμπ για πρίγκιπα Χάρι | «Θα μπορούσα να τον απελάσω εάν είπε ψέματα στη βίζα του για τα ναρκωτικά»

Δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ προς τον πρίγκιπα Χάρι προκαλεί αντιδράσεις και συζητήσεις. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Νίγκελ Φάρατζ στο GB News, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξέφρασε την άποψή του ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να αντιμετωπίσει απέλαση από τις ΗΠΑ αν διαπιστωθεί ότι παραποίησε πληροφορίες στη βίζα του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Τραμπ ανέφερε ότι δεν θα προστάτευε τον Χάρι εξαιτίας της προδοσίας προς τη βασίλισσα. Επίσης, ανέφερε ότι σε περίπτωση εκλογικής νίκης του τον Νοέμβριο, ο Χάρι θα ήταν "μόνος του". Η συζήτηση έθιξε επίσης το ζήτημα της χρήσης ναρκωτικών από τον πρίγκιπα, με τον Τραμπ να υποστηρίζει ότι εάν παραποιήθηκαν πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του, θα πρέπει να ληφθούν κατάλληλα μέτρα.

Παράλληλα, το βιβλίο "Spare" αποκάλυψε τη χρήση ναρκωτικών από τον πρίγκιπα, πράγμα που σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα μπορούσε να επηρεάσει την έκδοση βίζας. Η αίτησή του για βίζα τον Μάρτιο του 2020 υποστηρίζεται πως δεν σημείωσε τη χρήση ναρκωτικών. Σε προηγούμενες δηλώσεις, ο Χάρι είχε παραδεχτεί τη χρήση κοκαΐνης και μαριχουάνας στο παρελθόν, εξηγώντας ότι η κάνναβη τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας του.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.