Μάθιου Πέρι | Νέο θρίλερ με τον θάνατό του – Τι εξετάζει η αστυνομία για την κεταμίνη

Μάθιου Πέρι | Νέο θρίλερ με τον θάνατό του – Τι εξετάζει η αστυνομία για την κεταμίνη

Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Friends», πέθανε στις 28 Οκτωβρίου στην κατοικία του στην Καλιφόρνια, σε ηλικία 54 ετών. Αρχικά, η αιτία θανάτου αποδόθηκε στις "οξείες παρενέργειες κεταμίνης", ένα ισχυρό αναισθητικό. Επτά μήνες μετά, η υπόθεση αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, οδηγώντας την αστυνομία του Λος Άντζελες σε ποινική έρευνα. Στόχος, να ρίξει φως στο πώς ο Perry απέκτησε και κατανάλωσε τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Ο Perry, με μακροχρόνιο ιστορικό μάχης με τον εθισμό σε αλκοόλ και ναρκωτικά, είχε δηλώσει νηφάλιος τους τελευταίους 19 μήνες. Η εύρεση τόσο μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό του πυροδοτεί ερωτήματα. Η νεκροψία έδειξε "υψηλά επίπεδα κεταμίνης" στα δείγματα αίματος, με κύρια θανατηφόρα αποτελέσματα την "καρδιαγγειακή υπερδιέγερση" και "αναπνευστική καταστολή".

Η αστυνομία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, ερευνά πλέον ποινικά πώς ο Perry απέκτησε την κεταμίνη και ποιος εμπλέκεται. Η έρευνα εξελίσσεται, με την ελπίδα να αποκαλυφθούν οι αλήθειες γύρω από αυτή την τραγική ιστορία.

 
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.