Forbes | Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου - Στην κορυφή ο Μπερνάρ Αρνό

Forbes | Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου - Στην κορυφή ο Μπερνάρ Αρνό

Σε μια χρονιά άνευ προηγουμένου για τους Τιτάνες του πλούτου, η λίστα Forbes για το 2024 αποκαλύπτει αστρονομικές αυξήσεις στις περιουσίες των δισεκατομμυριούχων, με τον Μπερνάρ Αρνό να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο CEO της LVMH, αυτοκρατορίας ειδών πολυτελείας που περιλαμβάνει οίκους όπως οι Louis Vuitton, Tiffany και Moet & Chandon, είδε την περιουσία του να εκτοξεύεται στα 233 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 22 δισεκατομμυρίων σε σχέση με το 2023. Στη σκιά του Αρνό, ο Έλον Μασκ (195 δισ.) και ο Τζεφ Μπέζος (194 δισ.) έρχονται δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα, ενώ η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Ο ιδρυτής του Facebook εκτοξεύτηκε στην 4η θέση με περιουσία 177 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 116,2 δισεκατομμυρίων σε ένα χρόνο!

Συμπληρώνοντας την πρώτη πεντάδα, ο Λάρι Έλισον, ιδιοκτήτης της Oracle, φιγουράρει με 141 δισεκατομμύρια δολάρια. Ακολουθούν ο Γουόρεν Μπάφετ (133 δισ.), ο Μπιλ Γκέιτς (128 δισ.), ο Στιβ Μπάλμερ (121 δισ.), ο Μουκές Αμπάνι (116 δισ.) και ο Λάρι Πέιτζ (114 δισ.).

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.