Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχει χάσει τη φωνή του, σύμφωνα με τη σύζυγό του

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχει χάσει τη φωνή του, σύμφωνα με τη σύζυγό του

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας δίνει μάχη με άγνωστο πρόβλημα υγείας, χάνοντας τη φωνή του. Συγκλονίζει η αποκάλυψη της συζύγου του Μαρίας Παναγοπούλου στην εκπομπή Happy Day, σχετικά με την περιπέτεια υγείας που βιώνει ο γνωστός δημοσιογράφος. Η κα. Παναγοπούλου μίλησε για την απώλεια φωνής του, η οποία δυσχεραίνει την καθημερινότητά του. Παράλληλα, τόνισε πως ο δημοσιογράφος υποβάλλεται σε θεραπείες, ενώ περιέγραψε πώς η οικογένεια προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα.

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά, να μην μπορεί να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του, είναι σαν ψίθυρος. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και πριν 15 χρόνια μια πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, κάναμε εξετάσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια, υπομονή, αφωνία, δηλαδή ούτε να ψιθυρίζει», αποκάλυψε.

Συνεχίζοντας, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν είναι κάτι εύκολο στην αντιμετώπισή του. Ο Κώστας φοβάται μην νιώσουν οι καρκινοπαθείς - γιατί τον έχουν σαν σύμβολο δύναμης γιατί τα κατάφερε πριν 15 χρόνια - μην νιώσουν ότι μπορεί να επανέλθει αυτό και χάσουν και εκείνοι την πίστη τους. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια της υγείας του».

Αναφορικά με την αιτία του προβλήματος, η σύζυγος του δημοσιογράφου δήλωσε: «Έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα οι γιατροί ψάχνουν και κάποια πράγματα ακόμη».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.