Εξαρθρώθηκε στην Αττική συμμορία που έκλεβε και πουλούσε αυτοκίνητα - Βίντεο

Σε μια μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην Αττική και έκλεβε αυτοκίνητα. Συνελήφθησαν έξι μέλη της οργάνωσης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και για δύο ακόμα άτομα. Η οργάνωση είχε ιεραρχία και διακριτούς ρόλους για κάθε μέλος. Ο αρχηγός όριζε τους στόχους, κανόνιζε την αποθήκευση και πώληση των κλεμμένων οχημάτων, και διαχειριζόταν τα οικονομικά. Άλλα μέλη έκλεβαν τα οχήματα, τα αποσυναρμολογούσαν, ή τα πουλούσαν πλαστογραφώντας τα έγγραφα.

Χαρακτηριστικό της μεθοδικότητάς τους ήταν ότι δεν διέπρατταν ευκαιριακές κλοπές, αλλά αφαιρούσαν οχήματα συγκεκριμένης μάρκας, μοντέλου και χρώματος. Από τις έρευνες κατασχέθηκαν 9 κλεμμένα οχήματα, 9 οχήματα άγνωστης προέλευσης, 1 κλεμμένη μοτοσικλέτα, 8 σκελετοί οχημάτων, 8 κινητήρες, πλαστές πινακίδες, πλήθος ανταλλακτικών, 1.332 γραμμάρια κάνναβης, 2 όπλα, 3 αεροβόλα, 11 μαχαίρια, 100 φυσίγγια και 1730 ευρώ.

Η οργάνωση φέρεται να έχει αποκομίσει παράνομο κέρδος άνω των 980.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, ενώ οι έρευνες για την πλήρη διακρίβωση της δράσης τους συνεχίζονται.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.